eTrusti iu ofron kontribuuesve në Trust qasje në llogarinë e tyre të kursimeve pensionale.

Përmes eTrusti-t mund të:

·         Shikoni bilancin dhe detajet e llogarisë;
·         Informoheni më shpesh për kontributet që janë paguar në emrin tuaj;
·         Përditësoni detajet e kontaktit (adresa, numrin e telefonit, emaili);
·         Përcaktoni përfituesit tuaj potencial.

Për të përfituar nga të gjitha këto mundësi ju duhet së pari të regjistroheni. eTrusti është falas.